Løvstikkegudstjeneste med Spirebanden | Højdevangskirken

Line Blak Gundersen
gratis adgang
Løvstikkegudstjeneste med Spirebanden

Løvstikke gudstjenesterne er tilrettelagt for beboerne på bostedet på Løvstikkevej

Løvstikkegudstjenester

Hver den sidste tirsdag i måneden er der gudstjeneste særligt tilrettelagt for beboerne på Løvstikkevej 66 og 67, men det er en gudstjeneste, hvor alle kan komme og deltage.

Vi indleder i kirken kl. 19.00 med gudstjeneste og derefter er der kaffebord i Menighedshuset, hvor vi synger, spiller billedlotteri hygger os sammen eller bliver underholdt på anden vis.

Tirsdag den 26. oktober er der gudstjeneste i kirken og derefter koncert i Menighedshuset med Spirebanden.

Tirsdag den 30. november er der gudstjeneste med allehelgenstema og derefter kaffebord i Menighedshuset.

Tirsdag den 14. december er der Luciagudstjeneste og derefter kaffebord og dans om juletræ i Menighedshuset.

Tirsdag den 25. januar er der gudstjeneste i kirken og i Menighedshuset bagefter får vi igen besøg af Klovnen Tapé, som vil underholde os alle sammen.

v/ Line Blak Gundersen og frivillige